De perfecte herfst schoenen

02 Oct 2021

De herfst is aangebroken en dat betekent dat het weer een stuk frisser wordt. Het is overdag rond de 14 graden en dat is natuurlijk omschakelen! In de zomer draag je misschien helemaal geen dichte schoenen en loop je voornamelijk op je slippers naar de supermarkt. Want laten we eerlijk zijn, slippers zijn nou eenmaal super makkelijk om snel aan te doen. Ik heb er zelf altijd last van dat het even wennen is om weer dichte schoenen aan te doen, want ja hele zomer op slipper gelopen en dan nu weer schoenen aan je voeten. Maar als ik het van de positieve kant bekijk is het ook weer leuk om sneakers en laarzen aan te doen. Schoenen zijn in de herfst een onderdeel van je outfit. Hieronder kan je lezen wat de perfecte herfst schoenen zijn.

Sneakers voor in de herfst 

De zomer is geweest en het is tijd om weer herfst kleding aan te doen en daar horen ook andere schoenen bij! Slippers dragen in de herfst is natuurlijk veels te koud. Het is daarom tijd om nieuwe sneakers te kopen die je kunt dragen in de herfst. DWRS sneakers hebben leuke sneakers met herfstkleuren. Deze herfst zie je dat bruine tinten helemaal in zijn en ook bordeax rood is een kleur die je veel gaat tegenkomen. DWRS is een Nederlands schoenenmerk wat in 2015 is opgericht. DWRS staat bekend om hippe schoenen en cowboylaarzen. Bij DWRS vinden ze het belangrijk dat de schoenen duurzaam zijn en dat ze een unieke uitstraling hebben. Wanneer je schoenen van dit merk aanschaft zal je merken dat ze super comfortabel lopen, dit komt door de luxe materialen die worden gebruikt bij het maken van deze schoenen.

De juiste laarzen

De laatste jaren zijn cowboylaarzen een enorme trend! Ook in de zomer zie je dat vrouwen deze coole boots  onder een rokje of jurkje dragen. Door DWRS laarzen aan te schaffen weet je ook dat je ze eigenlijk elk seizoen kan dragen. Het maakt namelijk niet uit welk seizoen het is, je kunt deze laarzen het gehele jaar door dragen. Het enige nadeel is dat je ze wel even moet inlopen, de laarzen zijn namelijk helemaal van leer gemaakt. En dat betekent dat ze goed ingelopen moeten worden. Dus ga er niet gelijk een hele dag op winkelen, want dan weet je dat je het niet lang gaat volhouden. De laarzen van DWRS hebben allemaal een unieke uitstraling, waardoor ze echt jouw outfits afmaken. Een ander voordeel is dat laarzen je voeten lekker warm houden voor in de koude maanden.