Daten kan een eng onderwerp zijn, vooral in deze tijd. Bijna elke vorm van communicatie verloopt via internet. Door COVID is het bijna onmogelijk om iemand persoonlijk te ontmoeten. Volgens het Pew Research Center heeft 48% van de personen van 18-29 jaar oud minstens één keer eerder online dating geprobeerd. Iedereen, vooral jonge volwassenen, zit vast aan hun telefoon, en dit is waar dating-apps van pas kunnen komen. Het enige probleem is dat je de hele dag kunt swipen en swipen, maar tenzij een van jullie de ander een bericht stuurt, zul je ze nooit leren kennen. Ik weet dat het intimiderend lijkt om de eerste stap te zetten, maar geloof me als ik zeg dat het uiteindelijk allemaal de moeite waard zal zijn. Zelfs als je jezelf voor het eerst op de markt brengt, kan het geen kwaad om een ​​potentiële liefdesbelang een leuke ophaallijn te sturen. Nu je hebt besloten om die eerste sms te verzenden, rijst de vraag wat je moet verzenden. Hieronder heb ik 10 verschillende ophaallijnen opgesomd om hopelijk je volgende bericht te inspireren en je te motiveren om voor het goud te gaan.

 • 1." Laten we een munt opgooien. Kop ben jij van mij, munt ben ik van jou. "

 • 2. "Als onze vrienden ons vragen hoe we elkaar ontmoette, wat gaan we ze dan vertellen? "

 • 3. "Verdorie, je hebt een hond! Betekent dit dat ik nooit de titel 'beste knuffelaar ooit' zal winnen? '

   
 • 4. 'Mijn moeder zei dat ik niet online met vreemden moest praten, maar ik zal een uitzondering voor je maken.'

 • 5. "Misschien kun je me helpen. Ik ben het wachtwoord van mijn account vergeten, en als ik op 'wachtwoordhint' druk, blijft het me jou telefoonnummer vertellen. '"

 • 6." Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moeten we opnieuw matchen? "

   
 • 7. 'We zijn een match! Betekent dat dat je vanavond naar mijn huis komt, of moeten we elkaar ontmoeten en vaststellen dat we geen seriemoordenaars zijn of nog bij onze ouders wonen?'

 • 8. "Op een schaal van 1 tot 10, ben jij een 9 en ik ben de 1 die je nodig hebt. "

 • 9. "Vind je het erg als ik je volg naar huis? Mijn moeder zei altijd dat ik mijn dromen moest volgen. '

 • 10. "Ik werd wakker met de gedachte dat vandaag gewoon weer een saaie maandag zou worden, en toen zag ik je foto op mijn app. "

   

Hoewel sommige van deze openingszinnen misschien cheesy of oubollig zijn, zijn ze allemaal even effectief. Wat je ook tegen de ander zegt, door de eerste stap te zetten, krijg je al een fantastische eerste indruk van jou. Gebruik een van de bovenstaande ideeën, of bedenk je eigen lijn. Hoe dan ook, ga erop uit en wees zelfverzekerd!