Een iPhone voor de dames

10 Feb 2022

Ik hoor je denken: ‘een iPhone voor de dames, je bedoelt gewoon een iPhone met een roze kleur?’. Nee, zo simpel is het niet. Er zijn specifieke toestellen die je niet over het hoofd wil zien. In dit blog leg ik je uit waar je als dame op moet letten wanneer je een iPhone wil kopen.

Het leven van een dame

Laten we eerst maar eens over het leven van een dame beginnen. Want ja, die is duur. Ik hoef je geen voorbeelden te geven, maar kan je wel alvast een oplossing geven. En die oplossing luidt: ‘refurbished’. Door het kopen van een refurbished iphone bespaar je tientallen euro’s, die je vervolgens weer kan gebruiken voor andere dingen. Bovendien ben je met het kopen van een refurbished iPhone enorm duurzaam bezig. Omdat bij een refurbished iPhone gebruik gemaakt wordt van bestaande materialen, hoeft er dus niet gegraven te worden naar delfstoffen en ertsen. Wanneer je een gloednieuwe iPhone zou kopen, draag je wel bij aan dit CO2-uitstotende proces, omdat voor een nieuwe iPhone wel deze delfstoffen en ertsen nodig zijn.

 

iPhone 8 refurbished: voor de kleine handen

Dan is natuurlijk de vraag: welke refurbished iPhone heb ik nodig? Goede vraag. Om te beginnen is daar de refurbished iPhone 8. Dit toestel is perfect voor de dame met kleine handen en behoefte heeft aan een compact formaat. Dit toestel heeft een 4,7 inch scherm en beschikt over Touch ID. Dankzij Touch ID kan je je iPhone ontgrendelen door middel van je vingerafdruk. Verder bezit de iphone 8 refurbished over een zeer goede camera, waardoor selfies er picobello uitzien.

Content maken met de iPhone 11 refurbished

En dan is er natuurlijk de iPhone 11 refurbished. Dit toestel is een stuk groter dan de iPhone 8. Dit komt omdat de iphone 11 refurbished kopen een 6.1 inch scherm heeft en daarnaast over Face ID beschikt, in plaats van Touch ID. Dankzij Face ID kan je je iPhone ontgrendelen door middel van het tonen van je gezicht. Het grote 6.1 inch scherm is ideaal voor wanneer je foto’s en filmpjes wil afspelen. Over foto’s en filmpjes gesproken, deze zien er dankzij de dubbele cameralens ook schitterend uit. Met deze dubbele camera kan je ook portretfoto’s maken, wat extra diepte in je foto’s geeft doordat het de achtergrond vervaagt. Tot slot filmt deze iPhone ook in Dolby Atmos, waardoor filmpjes over kraakhelder stereo-geluid beschikken. Kortom, een echte iPhone voor de contentmakers.

Conclusie

We kunnen kort en krachtig zijn. Ben jij een meid met kleinere handen en vind je het fijn om je iPhone met je vingerafdruk te ontgrendelen? Ga dan voor de iPhone 8 refurbished. Ben jij iemand die de hele dag in de weer is met het schieten van kiekjes en is content maken je tweede natuur? Kies dan de iPhone 11 refurbished. Beide toestellen stellen in ieder geval nooit teleur.