Spaargeld is een geweldige manier om je stijl uit te drukken, wat geld te besparen en het milieu te helpen. Voor mij is spaarzaamheid altijd rustgevend geweest en een manier voor mij om creatiever te zijn in het uiten van mijn individualiteit. Als je net zo enthousiast bent als ik om je te bundelen in lagen oversized kleding, wil ik vijf tips delen voor herfstsparen.

 • 1. Kijk op elk rek

   

  De beste tip die ik kan geven, is om op elk rek en door zoveel mogelijk items te kijken. Winkels organiseren kleding meestal op basis van geslacht, maat of kleur. In kringloopwinkels is de kans echter zeer groot dat dingen op willekeurige plaatsen zijn teruggezet of per ongeluk aan een sectie zijn toegevoegd. Je zult versteld staan ​​van wat je kunt vinden in de lingerie, badpakken of kleine kinderafdelingen!

 • 2. Alles uitproberen

  Als het mogelijk is om dingen te passen, raad ik aan om elk kledingstuk te passen dat je leuk vindt, ook al is het niet je traditionele maat. Maten verschillen voor elk kledingmerk, en een 14 bij de ene winkel kan een 12 zijn bij een andere. Omdat kringloopwinkels kledingstukken van veel verschillende plaatsen hebben, weet je nooit wat zou kunnen werken. Als je een stuk leuk vindt, breng het dan niet in diskrediet op basis van de grootte! Probeer het uit en ontdek verschillende manieren waarop je het kunt stylen om je zelfverzekerd te voelen.

 • 3. Maak een plan

   

  Maak een plan van wat je nodig hebt en niet nodig hebt voordat je op reis gaat. Het meest voorkomende wat ik mensen hoor zeggen over spaarzaamheid is dat het overweldigend is. Als je de winkel binnengaat met de kennis van de specifieke stukken, stijl of trends waarnaar je op zoek bent, zullen je ogen worden getrokken naar die producten en secties, en het zal je helpen om je weg beter te navigeren. Het eenvoudigste wat je kunt doen in elke kledingwinkel, is winkelen voor outfits en essentials. Verlaat de winkel met een complete look die je graag wilt proberen!

 • 4. Vergeet de mannensectie niet

   

  Hoewel we hopelijk op een punt komen dat kleding niet op basis van geslacht is verdeeld, is de heilige graal in elke kringloopwinkel de mannenafdeling. De oversized, comfortabele truien, t-shirts en broeken zijn er meestal allemaal. Herenkleding is niet gemaakt om "je borstkas te omhelzen", zoals dameskleding dat is. Als je een oversized look wilt die geen $ 70 is van Urban Outfitters, bekijk dan de herenhandschoenen, jeans en t-shirts. Bovendien passen herenjeans beter met een hoge taille en hebben ze zakken waar echte items in passen!

 • 5. Gebruik je verbeelding

   

  Elke keer dat ik iets in een kringloopwinkel koop, is het meestal lelijk totdat ik het opmaak of doe er iets aan. Mijn laatste tip is om je fantasie te gebruiken bij het zuinig omgaan. Met zulke lage prijzen, heb je de vrijheid om te experimenteren en nieuwe stijlen, patronen en kleuren uit te proberen, zonder het risico te lopen de bank te breken om dat te doen. Het gemakkelijkste is om bepaalde kledingstukken bij te snijden, om te zomen of te boeien, maar voor iedereen die kan naaien, probeer je voor te stellen wat het zou kunnen zijn. Zou die hoofddoek een top kunnen zijn? Zou dat topje een hoofddoek kunnen zijn? Kunnen deze scrubs een schattige broek met hoge taille maken? Je weet maar nooit! Probeer het allemaal en ontdek de mogelijkheden achter één eenvoudig kledingstuk.