Voor vrouwen met grote borsten is het vaak een onmogelijke opgave om een fatsoenlijk passende BH te vinden, laat staan een mooie of sexy BH. Gelukkig zien de BH makers dit ook in en zijn er steeds meer Bh’s verkrijgbaar die goed passen en daarnaast mooi en sexy zijn.

Gelukkig wordt er niet alleen gedacht aan de slaapkamer, maar zijn er ook voor de gewone werkdag tegenwoordig BH’s te koop die de grote borsten van een vrouw goed ondersteunen. Hier ligt ook direct een kerntaak voor de BH, al helemaal bij grote borsten, aangezien vrouwen met grote borsten met enige regelmaat last krijgen van hun rug of onderrug door hun grote borsten. Een BH moet dus speciaal gemaakt worden voor grote borsten in plaats van een B cup BH simpelweg te vergroten tot een FF cup. Bij een BH die simpelweg vergroot wordt is er bijna nooit voldoende ondersteuning of zijn de bandjes van de BH te dun waardoor dit erg in de schouders of rug kan gaan snijden.

Zoals gezegd worden tegenwoordig BH’s gemaakt speciaal voor de vrouw met grote borsten. Hierdoor worden de borsten goed ondersteund en krijgt de vrouw geen striemen meer in haar schouders of rug van de BH bandjes. Naast de BH voor in de slaapkamer en voor alledaags gebruik, worden tegenwoordig ook BH’s geproduceerd die strapless zijn en toch nog steeds de grote borsten goed ondersteunen.

Ook de sport BH die bij vrouwen met grote borsten nog belangrijker is wordt speciaal gemaakt voor de grote borsten waardoor de borsten goed ondersteund worden en niet alle kanten op vliegen. Dit geeft de vrouw een veel veiliger en beter gevoel waardoor ze meer durven en zich zelfverzekerder voelen over hun borsten en lichaam.

Zoals gezegd worden er ook strapless BH’s gemaakt voor grote borsten, hierdoor kan iedere vrouw haar droomjurk aan en trots zijn op hun borsten en deze ook showen; zonder er bang voor te hoeven zijn dat de grote borsten uit de jurk vallen.

Grote maten lingerie is in Nederland steeds gemakkelijker te verkrijgen zowel in fysieke winkels die zich hierop toespitsen en online.