Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat 2020 moeilijk is geweest. Gebeurtenissen en vieringen zijn allemaal beïnvloed, inclusief Halloween. Maar omdat we niet vrijuit kunnen gaan en grote bijeenkomsten of feesten kunnen houden, wil dat nog niet zeggen dat we nog steeds niet van deze periode kunnen genieten.

Nu het bijna oktober is, zijn er hier drie manieren waarop je veilig iets kunt vieren:

 • 1. Heb een enge filmmarathon.

   

  Niets brengt je meer in de Halloween-sfeer dan het kijken naar enge en spannende films. Je kunt dit natuurlijk met je huisgenoten of een paar goede vrienden op de campus doen, terwijl je ook de richtlijnen van je school volgt. Een andere optie is om een ​​Netflix-feestje te houden en virtueel films te kijken met een paar vrienden en familie, waar je ook bent. Hoe dan ook, het zal zo leuk zijn!

 • 2. Versier je leefruimte.

   

  Decoreren voor Halloween kan leuk en spannend zijn. Het stelt je in staat creatief te zijn terwijl je plezier hebt. Je kunt dit doen met je kamergenoot of misschien zelfs met een paar goede vrienden. Om het nog leuker te maken, kun je zelfs pompoen snijden!

 • 3. Trakteer jezelf op wat lekkers.

   

  Halloween is die ene tijd van het jaar waarin ik mezelf overlaad met zoete lekkernijen, en ik ben niet van plan om dit jaar anders te maken! Dus ik raad je ten zeerste aan om jezelf te trakteren door veilig wat snoep en chocolade te kopen. Of als je er zin in hebt om te bakken, dan kunnen sommige gebakjes met Halloween-thema het nog leuker maken!

Dit zijn slechts enkele van de dingen die ik overweeg om te doen voor deze Halloween. Wat je ook besluit te doen, het belangrijkste is om veilig te blijven, creatief te zijn en vooral plezier te hebben! Alleen omdat je het misschien niet zoals gewoonlijk kunt vieren, wil nog niet zeggen dat je er niet het beste van kunt maken.