Vrije dagen zijn soms moeilijk te vinden op de universiteit. Zaterdag en zondag worden gebombardeerd met huiswerk om bij te praten of om een ​​drukke week voor te zijn. Het is belangrijk om af en toe een dag te vinden om tot rust te komen en jezelf te laten verwennen. Hier is wat inspiratie voor je volgende vrije dag!

1. Ga naar buiten met een camera.

Maak foto's van interessante dingen die je in het park, in de koffiebar, in je buurt of waar je maar wilt, vindt. Dit helpt je schoonheid te vinden in dingen die je normaal te druk zou hebben om op te merken.

2. Doe iets waar je niet de kans toe hebt gehad.

Als je altijd al naar een yogales wilde gaan maar er nooit de tijd voor hebt gehad of als je een nieuwe herfstgeïnspireerde drank van je favoriete koffieshop, dit is de perfecte dag om het te proberen.

3. Lees een boek voor de lol.

Ik weet dat het moeilijk voor te stellen is, aangezien het lezen van een leerboek voor de klas een slopende bezigheid is, maar lezen kan leuk zijn. Dompel jezelf onder in een ander verhaal en neem een ​​pauze van de realiteit.

4. Kook je favoriete diner.

Maak je geen zorgen, je kunt altijd een ander diner achterlaten als het niet goed gaat.

5. Heb een doe-het-zelf spa-dag.

Je vrije dag moet ontspannend zijn en helemaal over jou gaan. Steek je favoriete kaars aan, zet een gezichtsmasker op en lak je nagels omdat je het verdient.

6. Leer iets nieuws.

Netflix heeft een overvloed aan documentaires die niet lijken op de saaie documentaires die we op de lagere school in slaap vielen. Of je kunt een nieuwe hobby opdoen door te leren breien of schilderen.