De climax. De grote "O." Komt eraan. Splijt de pin. Laten gaan. Breek je knikkers. Je hebt alle eufemismen gehoord, maar je bent er zelf nog niet helemaal in geslaagd. Dus als je seks hebt, ben je zo gefocust om zelf de finish te halen dat je er gewoon niet helemaal uit kunt komen.

We zijn er om te helpen! Je seksuele genot is belangrijk, en niet in staat zijn tot een orgasme te komen, is stressvol, ongemakkelijk en frustrerend. Klaar om een ​​climax te bereiken, maar weet je niet zeker hoe? Kom (ha) met mij mee!

 

Je verwacht een gigantische explosie van emotie

De films (en soms ook vrienden!) een orgasme klinkt alsof er vuurwerk in je lichaam explodeert. Niet elk orgasme voelt zo aan. Zoals ik ooit zei, orgasmes zijn als sneeuwvlokken - ze zijn allemaal uniek!

Vergelijk geen orgasme ook! Hoe graag ik ook met vrienden over seks praat, zorg ervoor dat je begrijpt dat hun ervaringen anders zullen zijn dan die van jou.

 

Je bent te gespannen

Relax meid! Als je te overwerkt raakt en ervoor zorgt dat je een climax bereikt, kan je lichaam niet 'loslaten'.

Yoga, stretching, eigenlijk elke vorm van oefening en meditatie kunnen je helpen te ontspannen en alle stress te overwinnen die je lichaam doormaakt. Het kan ook een goed idee zijn om uw partner te laten weten dat u het moeilijk heeft. Hij of zij kan u misschien helpen uw zenuwen te kalmeren en uw lichaam te laten ontspannen.

 

Jij en je partner maken geen verbinding

Hoe erg ik het ook vind om deze te schrijven, het kan iets in je relatie zijn dat orgasmen moeilijk maakt . Of je nu fysiek geen verbinding hebt, je allebei gestrest bent over iets, je communiceert niet of er is iets anders aan de hand tussen jullie tweeën, het kan je lichaam gespannen maken of je geest kan op een andere plek zijn.

Oefen wat mindfulness. Het klinkt misschien raar (en moeilijk!), Maar blijf in het heden terwijl je seks hebt. Wees er echt bij met je partner en blijf gefocust op wat er op dit moment gebeurt. Je zult je partner meer dankbaar zijn en betere seks hebben (!!!).

 

Probeer te masturberen

Als je nog niet hebt geprobeerd alleen af, MOET U. Ok, het is niet zo dramatisch, maar ik zou je zeker aanraden hier te beginnen! Masturbatie helpt je een idee te krijgen van wat je leuk vindt, en als je eenmaal in staat bent om een ​​orgasme te krijgen, is het gemakkelijker om je partner te vertellen wat hij of zij kan doen om je daar te krijgen.

worstelt om ook van masturbatie af te komen, probeer speeltjes toe te voegen en verschillende posities uit te proberen.

 

Seks is pijnlijk

Als seks pijn doet, ben je duidelijk ik ga er niet genoeg van genieten om een ​​orgasme te krijgen. Maak zo snel mogelijk een afspraak met uw arts.

 

Als u bepaalde medicijnen gebruikt

Bepaalde medicijnen kunnen uw libido verminderen en uw vermogen om een ​​climax te bereiken verminderen. Als u hier echt last van heeft, bespreek dit dan ook met uw arts.

 

Je bent bang om de controle te verliezen

Zelfverklaarde controlefreak hier, en ik kan uit eerste hand zeggen dat je bang bent om de controle te verliezen en je lichaam gaat is eigenlijk een veel voorkomende reden om niet te kunnen klaarkomen. Als je een nieuwe partner hebt, te maken hebt met problemen met het lichaamsbeeld of met andere stressgebieden in je leven te maken hebt, heb je gemakkelijk het gevoel dat je de controle over je seksleven niet wilt verliezen.

Communiceer met uw partner dat u worstelt met dit aspect van uw seksleven. Het uit je hoofd halen is de eerste stap om de controle uit handen te geven, en je partner kan je misschien wat van de (waarschijnlijk valse!) Verhalen die je jezelf vertelt, kalmeren.