Maak de wereld een stukje mooier en gebruik duurzame producten!

11 Nov 2020

Wil jij helpen om de wereld een stukje mooier te maken? Koop dan geen shampoo meer in plastic verpakkingen. Er zijn genoeg duurzame alternatieven beschikbaar. Een duurzame lifestyle is niet moeilijk, duur of ingewikkeld. Wil jij een duurzame lifestyle creëren en je inzetten voor een beter milieu? Koop dan nu de plasticvrije, duurzame en milieuvriendelijke badkamer artikelen van PAPER & BOO. Dit merk wilt het gebruik van wegwerp plastic reduceren. Dit merk heeft een mooie naam. Het betekent namelijk ‘papier en bamboe’. Deze duurzame alternatieven vervangen plastic producten en verpakkingsmaterialen.

Een kleine stap

Ben jij bewust van het gebruik van plastic in het dagelijks leven? Er zijn veel alternatieven voor handen. Ga jij voor een duurzame badkamer? Grote effecten beginnen bij kleine stappen. PAPER & BOO heeft alle producten om jouw badkamer duurzaam te maken. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsartikelen en artikelen voor in bad of in de douche. De bamboe wattenstaafjes van dit merk worden veel verkocht. Wil je helemaal duurzaam bezig zijn? Koop dan de wasbare wattenschijfjes van dit merk. De naam zegt het al. Deze wattenschijfjes kunnen gewassen worden en zijn herbruikbaar. Een duurzaam alternatief om je make-up snel en goed te verwijderen. 

Per persoon gebruik je ongeveer 1500 wattenschijfjes per persoon. Wanneer je overstapt op milieuvriendelijke wasbare wattenschijfjes bespaar je dus veel afval. Je kan zelfs een houder kopen voor je wattenschijfjes. Dankzij deze wattenschijfjeshouder slingeren jouw wattenschijfjes niet langer meer rond in je badkamer. De wattenschijfjes houders van PAPER & BOO zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en zijn recyclebaar. 

De houders worden gemaakt van bamboe. Deze bamboe groeit zo hoog dat het de leefomgeving van de panda niet schaadt. Naast de wattenschijfjes en de wattenschijfjeshouder verkoopt het merk ook tandenborstels, shampoo- en body bars. Verban plastic en hergebruik producten zodat je bijdraagt aan een betere en groenere wereld.

Producten voor in bad of in de douche

Waarschijnlijk gebruik je dagelijks shampoo of andere producten voor onder de douche of in bad. Dit betekent dat je ook veel plastic weg moet gooien en dat is super slecht voor het milieu! Niet al het plastic wordt gerecycled. PAPER & BOO heeft een duurzame missie en verkoopt dan ook heel veel badkamer producten. Wanneer jij jouw badkamer graag duurzaam wil maken probeer dan de bad & douche producten van PAPER & BOO.
De producten worden verkocht in een vaste vorm. Een duurzame douche-ervaring creëer je door gebruik te maken van PAPER & BOO producten. Het merk verkoopt shampoo, conditioner- en body bars. De producten kunnen in vele geuren gekocht worden. De shampoo bars zijn te verkrijgen in de volgende geuren: citroen, eucalyptus, jasmijn, vanille, kokos, rozenblaadjes, sinaasappel, honing, lavendel, bloesem, lime, green tea en passion. 

Daarnaast verkoopt het bedrijf ook bruisballen. De conditioner en body bars zijn ook verkrijgbaar in verschillende geuren. Een uitgebreid en mooi assortiment aan milieuvriendelijk verpakte producten.