Ik ben onlangs een nieuwe show tegengekomen om te bekijken op Netflix. Ik ben een grote fan van trashy realityshows en Selling Sunset is geen uitzondering. Ik kwam het ongeveer een week geleden tegen met mijn kamergenoot en we zijn bijna klaar met de hele show. Voor alle duidelijkheid, als je niet van realityshows houdt, zul je deze show niet leuk vinden. Als je echter zoals ik bent en van trashy-shows houdt, zou deze show iets voor jou moeten zijn. 

Selling Sunset gaat over een groep makelaars in Hollywood die huizen verkoopt op de Sunset Strip. Ze verkopen het huis van een miljoen dollar aan huizen van miljoenen dollars en elk huis is mooier dan het vorige. Als de mooie huizen die je ziet worden verkocht niet genoeg zijn om je te overtuigen, dan zijn de vrouwen in de show dat zeker.

De show volgt over deze makelaars van de Oppenheim Group - Christine Quinn, Chrishell Stause, Davina Potraz, Amanza Smith, Maya Anders, Mary Fitzgerald en Heather Rae Young. De show kijkt ook naar de mannen die de groep bezitten - Jason en Brett Oppenheim - maar de echte magie van de show komt van de interacties met de dames.

Deze interacties omvatten veel te veel van de cast die zeggen dat ze als een 'familie' zijn en feestjes geven waar ze een band mee hebben. Andere interacties zijn onder meer Christine en Crishell hebben een groot catfight aan het einde van seizoen één en Mary en Christine hebben ruzie in seizoen twee. Als je geen fan bent van vrouwen die kattige gevechten hebben over helemaal niets, dan is deze show niets voor jou.

De show is een goede en leuke show voor iedereen die van klein drama en mooie huizen in Los Angeles houdt. Het is een geweldige show om samen met je huisgenoten naar te kijken als je een pauze nodig hebt van je huiswerk.

In een wereld vol onzekerheden op dit moment, is een show als Selling Sunset met al zijn kleine grappige drama een welkome afwisseling en escapisme. Overweeg om ernaar te kijken als je dat nog niet hebt gedaan!