• Zoom stond op het punt mijn beste vriend te worden ... of ergste vijand.

Had iemand vóór de quarantaine al van Zoom gehoord? Nu maakt het deel uit van ons dagelijks leven. Persoonlijk wil ik Zoom bedanken voor het feit dat ik alles mag doen, MAAR naar mijn lessen luisteren terwijl er lezingen plaatsvinden. Het is allemaal leuk en leuk totdat je je realiseert dat je jezelf per ongeluk hebt uitgeschakeld of je professor je video laat aanzetten terwijl je een dutje doet. Ik en Zoom hebben een haat-liefdeverhouding.

  • Zelfs de meest elementaire TikTok-dans leren is een training.

Oké, dus het blijkt Charli te pakken te krijgen D'Amelio's niveau is HARD werk. Die "gemakkelijke" dansen lieten me zweten en verslagen. Ik zou liegen als ik zei dat ik niet had gecontroleerd of er eindelijk buikspieren op me verschenen na elke nieuwe dans die ik probeerde. Oh, en als ik ooit op je TikTok For You-pagina zou verschijnen, nee, dat deed ik niet. : /

  • En nee, ik ga geen TikTok-beroemd worden.

Meer dan een paar uur besteed aan het proberen om perfecte TikToks te maken en een paar later verpletterde dromen, realiseerde ik me dat ik het in feite niet groot zou maken op het platform. Ik wil mijn 20 consistente TikTok-vrienden bedanken voor hun steun op deze wilde reis !!

  • Hoe maak je 100 verschillende versies van bananenbrood .

Plots begon iedereen pro-bakker te worden en bananenbrood te maken in quarantaine? Ik weet niet zeker waarom, maar ik klaag niet. Ik beschouw mezelf graag als een professionele smaaktester, dus stuur wat meer bananenbrood mijn kant op!

  • Wandelen kan erg therapeutisch zijn.

Alles wat nodig is is dat je elke dag met dezelfde mensen opgesloten zit voor die wandelingen waar je vroeger tegenop zag om te veranderen in minitherapiesessies (met jezelf).

  • Hoe kan ik mijn eigen haar knippen, en dat ik het vanaf nu echt aan de kapper moet overlaten.

Ik verzamelde niet echt de moed om mijn eigen pony te knippen of mijn haar een gekke kleur te verven, maar ik werd belachelijk te comfortabel bij het knippen en trimmen van mijn haar met een schaar die beslist niet bedoeld is om haar mee te knippen.

  • 3 maanden kan aanvoelen als 3 jaar maar ook maar 3 dagen tegelijk.

Heeft iemand anders voelt het alsof maart, april en mei eeuwig lijken te slepen, maar ook de zomer kruipt uit het niets ?? Hoe gaat het nu al in september ??

  • Door sociale afstand te nemen ben ik een expert geworden in het meten van hoe 1,5 meter eruitziet.

1,5 meter uit elkaar lijkt wel 60 meter uit elkaar als je je vrienden echter. :(

  • Hoe goed was het om geld te besparen dat ik besteedde aan mijn dagelijkse Starbucks-run voordat ik in quarantaine ging ... totdat ik alles besteedde aan het online winkelen voor kleding die ik het komende jaar niet eens meer draag de hele dag thuis.

Kunnen de creditcard van iemand anders en het Amazon-winkelwagentje betrekking hebben?

  • Hoe te leven met onzekerheid, geen stress over dingen waar ik geen controle over heb, en leer hoe ik het goed kan vinden om alleen te zijn.

Onzekerheid bezorgde me altijd grote zorgen, maar er zijn maar een paar dingen die we heeft geen controle. Iedereen verloor dit jaar alle controle over hun leven en velen voelden zich eenzaam, maar ik heb geleerd om te profiteren van de tijd die ik voor mezelf had. Het is een groot jaar van zelfreflectie geweest, om te leren hoe ik mezelf kan motiveren eigen, en niet alleen afhankelijk van anderen voor mijn geluk.

  • Dat het echt de kleine dingen zijn die ons soms het gelukkigst kunnen maken.

Ik denk een grote en belangrijkste afhaalmaaltijd die velen in 2020 hebben geleerd is hoe je de kleine dingen waardeert en niets als vanzelfsprekend beschouwt. Ik weet dat ik het deed. Plotseling familie zien (zelfs met maskers op), of zelfs met mijn moeder naar de supermarkt gaan, leek speciaal. Het is een gek jaar geweest, maar ik heb echt geleerd om me te concentreren op meer quality time door te focussen op de mensen om me heen en alle andere zegeningen die ik meestal als vanzelfsprekend beschouw.